Hirdetés

Hivatalos megerősítést kapott a Ben Affleckkel készülő önálló Batman film létezése!

|

Hirdetés

Habár a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sosem látott módon osztotta meg a rajongókat világszerte, abban a legtöbben azért egyetértenek, hogy a Ben Affleck által alakított Bruce Wayne egy telitalálat volt a készítők részéről. A színészről pedig tudva való, hogy nem csupán a kamerák előtt, hanem azok mögött is elemében van, ráadásul nem is végez rossz munkát, hiszen a 2012-es Argo-akció című filmje 3 Oscar-díjat is magáénak tudhat. Így hát teljesen jogosan indultak el azok a pletykák, amelyek szerint Affleck önálló Batman filmet kaphat, amelyben nem csupán a Sötét Lovag köpenyét húzza fel ismét magára, hanem a forgatókönyv írásában, sőt akár a rendezésben is kiveszi a részét. A találgatásokból aztán elég hamar félhivatalos tény kerekedett, hiszen Ben elárulta, hogy Geoff Johnsszal dolgoznak együtt egy titkos projekten, a napokban pedig Kevin Smith erősítette meg a pletykát, miszerint nem másról van szó, mint a legújabb Batman filmről. Végre azonban biztosak lehetünk a dolgunkban, ugyanis a Las Vegas-i CinemaCon-on a Warner Bros. vezérigazgatója, Kevin Tsujihara színpadi beszámolója során nem csak azt árulta el, hogy az elkövetkező öt évben legalább 10 DC-s filmre számíthatunk, hanem azt is bejelentette, hogy bizony ezen alkotások egyike a régóta pletykált projekt:

"Ben Affleckkel dolgozunk együtt egy önálló Batman filmen" -jelentette be Tsujihara
Ez az első alkalom, hogy a Warner Bros. valamelyik vezetője megerősítette volna a híresztelést. Az egyelőre nem derült ki, hogy a következő Batman film premierje az újonnan kitűzött dátumok egyikére esik-e vajon, de bízunk benne, hogy nem kell túl sokat várnunk az újabb információkra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.