Hirdetés

Hivatalos: megvan a Star Wars VII premiere

|

Továbbra is tart a D23 Expo, a Disney az animációs bejelentések mellett most a Star Wars VII-ről nyilatkozik lépten-nyomon, tehát további hírekre számíthatunk. Most a megjelenésről tudhattunk meg új részleteket.

Hirdetés

Eleddig csak annyi volt bizonyos a Disney részéről, hogy 2015-ben várható a Star Wars VII, azonban időközben felmerültek olyan pletykák is, hogy J.J. Abrams otthagyja a projektet és hasonlók, amit végül a LucasFilm cáfolt. A rajongók és a sajtó munkatársai ennek ellenére akkor nyugodnak meg teljesen, ha megkezdődik a forgatás, amire minden jel szerint 2014 elején kerül sor. Alan Horn, a Disney vezetője a D23 Expo alatt szűkszavúan bejelentette, hogy a Star Wars VII 2015 nyarán érkezik, punktum. Napra pontos dátumot ugyan nem kaptunk, de mivel szinte az összes eddigi Star Wars májusban debütált, nem lenne meglepő, ha ismét ez lenne a felállás, bár május elsején a szintén Disney kötelékébe tartozó Avengers: Age of Ultron is befut a mozikba. Várjuk a Disney további híreit a Star Wars VII-tel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.