Hirdetés

Hivatalos: Megvan az új Pókember!

|

Hirdetés

Hosszú várakozást követően a Sony Pictures és a Marvel Studios végre bejelentette, hogy ki lesz az új Pókember, ki fogja alakítani Peter Parkert a következő önálló Pókember filmben és az Amerika Kapitány: Polgárháborúban (2016. május 6.). És a kiválasztott nem más, mint... dobpergés... Tom Holland (A lehetetlen, A tenger szívében, Majd újra lesz nyár, Locke)! A kiadók továbbá bejelentették, hogy a 2017. július 28-án érkező Pókember mozit nem más fogja rendezni, mint Jon Watts, aki korábban rövidfilmeket készített és a Clown című horrort, valamint idén mutatkozik be első nagyobb volumenű alkotása, a Rendőrautó (Cop Car) Kevin Bacon főszereplésével. Holland egyébként a maga 19 életévével az eddigi legfiatalabb filmes Pókember és ez nem véletlen, hiszen az illetékesek elképzelései alapján Peter Parker ismét tinédzser lesz, de várhatóan nem egy újabb eredettörténetet kapunk majd.

tom-holland-18th-annual-critics-choice-movie-awards-01
Mi a véleményetek a Sony és a Marvel választásáról?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.