Hirdetés

Hivatalos: Megvan az új Superman!

|

A Warner Bros. hosszú huzavona után végre hivatalosan is hozzánk vágta azt az információt, amiről már megannyi cikkben értekeztünk: megtudtuk ki az új Superman!

Hirdetés

Zack Snyder egyedi meglátással készíti majd el az acélembert és lehetőség szerint visszahozza megtépázott hírnevét Christopher Nolan óvó szemeitől kísérve. A producerek és a Warner Bros. rendkívül izgatottan és elégedetten bejelentették minap, hogy Clark Kent, alias Superman nem más lesz, mint Henry Cavill. Ha nem túl ismerős a név illetve a fenti képen szereplő arc, felfrissítem az emlékezeteket: Cavill helyett kapott már a Csillagporban, illetve idén két kijövő filmje is lesz, a The Cold Light of Day Bruce Willis-szel valamint az Immortals Mickey Rourke-kal. Így értette hát Zack Snyder azt, hogy olyat választanak majd, akinek semmi köze sem volt eddig Superman-hez de megvan hozzá a karaktere. A Superman reboot, avagy Man of Steel 2012 decemberére van datálva, ez elvileg világpremier lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.