Hirdetés

Hivatalos oldalt kapott a Szörny Egyetem

|

Afféle vírusmarketingként megnyílt a Szörny Rt. folytatásának hivatalos honlapja, mindenkit vár a Szörny Egyetem részletes és érdekfeszítő oldala!

Hirdetés

A Disney és Pixar is úgy gondolja, hogy fontos a tanulás és még inkább szükséges az egyetem, nem csoda hát, ha létrehoztak a fiatalok számára egy honlapot, ahol megcsodálhatják, hogy Sulley és Mike Wazowski hogyan tengették iskoláséveiket. A Dan Scanlon rendezésében készülő animációs folytatás 2013. június 21-én mutatkozik be a nagyérdeműnek és a Szörny Rt. előzménye lesz a szokásos, minőségi szinkronhangokkal: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi és Jennifer Tilly.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.