Hirdetés

Hivatalosan is aláírtak az Avatar 2-3-4 főszereplői

|

Nyílt titok volt, hogy az Avatar következő három folytatásában visszatér Sam Worthington és Zoe Saldana, mint Jack Sully és Neytiri, de most egy hivatalos megerősítést is kaptunk.

Hirdetés

James Cameron naptárában jelenleg csak az Avatar 2-3-4 filmek szerepelnek (és valamikor később a Battle Angel adaptáció), tehát a következő évekre megvan az elfoglaltsága, de attól nem kell félnünk, hogy elkapkodná valamelyik epizódot, hiszen már az első rész esetében is gondosan odafigyelt mindenre. Eddig még csak a színészek és a rendező nyilatkozataiból, valamint az Avatar befejezéséből tudtuk, hogy Sam Worthington és Zoe Saldana visszatérnek a főbb szereplők képében, de most megkaptuk a bejelentést is. Az Avatar 2-t és 3-at egyébként egyszerre forgatja Cameron és a már említett színészek mellett Stephen Lang is visszatér. Az Avatar 2 várhatóan 2016 decemberében, az Avatar 3 2017 decemberében, az Avatar 4 pedig 2018 decemberében jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.