Hirdetés

Hivatalosan is elkészül a Lucifer hatodik évada

|

Ami ezúttal már minden kétséget kizáróan az utolsó lesz.

Hirdetés

Az Ördög keze lehet a dologban, hogy a Lucifer példátlan utat tett meg az elmúlt években, egész pontosan onnantól, hogy a sorozatnak otthont adó Fox csatorna három évad után törölte a szériát. Ehhez képest most ott tartunk, hogy a Netflixnek köszönhetően nemcsak a negyediket és az újabb lezárásnak tervezett ötödiket, de még egy hatodik évadot is lehetőség lesz szemrevételezni, ami több hónap híresztelést követően hivatalos megerősítést kapott. 

Hirdetés

Még februárban jutott tudomásunkra, miszerint a streamingszolgáltató tárgyalásokat folytat a Warner Bros. Televisionnel, hogy folytatódhasson a Lucifer, és elkészülhessen a hatodik évad is, majd miután a címszerepet alakító Tom Ellis is rábólintott a stúdió sokadik ajánlatára májusban, csak idő kérdése volt a megrendelés. Erre a tegnapi nap folyamán került sor, ugyanakkor a Netflix felhívta rá a figyelmet, hogy a hatodik évaddal immáron végleg búcsút vesz a sorozat.

Természetesen még sokat kell várni arra, hogy leköszönjön Lucifer, hiszen csak az elmúlt napokban jelentették be azt is, hogy az ötödik évad első fele augusztus 21-én debütál majd, szóval elmondható, hogy felpörögtek az események a népszerű széria esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.