Hirdetés

Hivatalosan is készül a Jégvarázs 2

|

Hirdetés

Bár a napokban azt a hírt kaptuk, hogy jegelik a Jégvarázs folytatását, a Walt Disney Studios vezérigazgatója, Bob Iger mégis bejelentette a cég részvényeseknek tartott éves közgyűlésén ma, hogy készül a Jégvarázs 2. Az előd rendezőpárosa, Chris Buck és Jennifer Lee visszatérnek egy újabb filmre, ahogyan John Lasseter és Peter Del Vecho is a produceri posztokon. Várhatóan minden főbb szereplőt viszont láthatunk majd a Jégvarázs 2-ben, de a sztoriról és a további részletekről jelenleg annyit se tudunk, mint a jövő havi időjárásról. A várakozást megkönnyítendő, a Hamupipőke előtt debütál a Frozen Fever nevű rövidfilm, amelyet azonnal bemutatunk nektek, ahogy felkerült a világhálóra. Örültök a Jégvarázs 2 bejelentésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.