Hirdetés

Hivatalosan is megerősítve a Némó Nyomában 2

|

Andrew Stanton rendező némi balul elsült kikacsintás után (John Carter) visszatér ahhoz a területhez, amihez a legjobban ért: az animációs mesékhez.

Hirdetés

A John Carterrel hatalmasat bukott Stanton, ezt tudja ő is és a stúdió is, tehát a legértelmesebb döntés amit csak elkövethetett az, hogy visszatér ahhoz a területhez, amelyben a legtöbb sikert elérte. Stanton rendezte korábban a Némó nyomában és a Wall-E című remekeket, továbbá részt vett az Egy bogár élete elkészítésében is. Stanton tehát odaállt a fejesek elé bemutatni a Némó nyomában folytatásának koncepcióját, akik rögtön zöld utat is adtak neki, tehát kezdődhetnek a munkálatok. A sztoriról még mit sem tudunk, de az biztos, hogy a forgatókönyvet Victoria Krouse körmöli, a produceri feladatokat pedig Lindsey Collins (Wall-E, John Carter) látja el. A megcélzott premier nem mostanában van, valószínűleg 2016 lesz a nyerő dátum, hiszen addig be van tervezve a Pixar minden éve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.