Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Hívatlanok 2. - Éjjeli préda premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Március 8-án mozikba kerül a 47 méter mélyen rendezőjének új horrorja, a Hívatlanok 2 - Éjjeli préda (18), amely durvábbnak ígérkezik, mint az első rész. Ha szeretnél páros belépőt nyerni a premier előtti vetítésre, akkor játssz velünk!

Hirdetés

A 2008-ban megjelent Hívatlanok című horror tíz évvel később folytatódik, a sztori szerint egy négytagú család (Christina Hendricks,  Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman) kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben, hogy nyugodtan pihenhessenek kicsit, azonban amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A műfaj rajongói ezek alapján már dörzsölhetik is a mancsaikat.

Hirdetés

Puliwood és a Freeman Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg Johannes Roberts (47 méter mélyen, Az ajtón túl) izgalmasnak ígérkező horrorját, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik március 6, azaz kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (segít benne a cikk alján lévő szinkronos trailer):

Hányan tartózkodnak a családon kívül a kempingben?

a, senki más

b, egy család

c, két család

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Hívatlanok" jeligével. A premier előtti vetítés 2018. március 7-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.