Hirdetés

Hobbit 3 - Már a cím is megvan?

|

Épp a minap számoltunk be róla, hogy a Warner Bros. és Peter Jackson hivatalosan megerősítették a Hobbit harmadik részének lehetőségét és már a címről is vannak elképzeléseik.

Hirdetés

A stúdió ugyanis két lehetséges címet is regisztrált a héten, melyek közül az egyik a "The Hobbit: The Desolation of Smaug", míg a másik a "The Hobbit: Riddles in the Dark". Az első cím egy kopár földdarabra utal, melyen Szmóg, a sárkány uralkodott, ráadásul ez az a hely, ahol az Öt Sereg csatája lejátszódott. A második név a Hobbit regény egyik fejezetének címére utal és igen hangzatos. Ami engem illet, a "The Desolation of Smaug" jobban tetszik, ám a korábbi részek egyszerű címéből kiindulva van rá egy sanda gyanúm, hogy Jackson a "Riddles in the Dark" elnevezést választja majd. Az első Hobbit film 2012. december 14-én látogat el Magyarországra "Egy váratlan utazás" alcímmel, míg a másodikra egészen 2013. december 13-ig kell várnunk. A frissen bejelentett harmadik 2014 nyarán mutatkozhat be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.