Hirdetés

Hobbit - Bemutatkozik a "fiatalabb" Gollam

|

Két meglehetősen érdekes képpel erősítettek a Hobbit marketingesei: az egyiken Andy Serkis beszélget elmélyülten Martin Freeman színésszel, míg a másikon maga Gollam "szompolyog".

Hirdetés

Andy Serkis már többször bizonyította, hogy utánozhatatlan, ha a motion-capture technológiáról van szó, emlékezzünk csak a Majmok bolygója: Lázadás Caesar majmára vagy a Gyűrűk Ura-trilógia Gollamjára. A színész újra magára ölthette a hírhedt gúnyát, hogy ismét Szméagol (Gollam eredeti neve) bőrébe bújva eljátszhassa azt, természetesen sokkal fiatalabb kiadásban, hiszen a Hobbit eseményei jóval a Gyűrűk Ura-trilógia előtt zajlanak, gondoljunk csak Zsákos Bilbó korára. Vajon mikor ismeri már fel az Akadémia Andy Serkis zsenialitását? A két szóban forgó kép a tovább mögött kapot helyet, a Hobbit első részének megjelenése december 13 (természetesen Peter Jackson rendezésében).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.