Hirdetés

Hobbit: Hallgatható a teljes album!

|

Először is szeretném leszögezni, hogy nem rám van hárítva az összes Hobbit-fejlemény, szimplán én akadok fenn olyan részleteken, amiről muszáj hírt írni.

Hirdetés

Ahogy láttam, nincs mindenki elájulva a Hobbit-zenétől, de én továbbra is fenntartom, hogy kivételes alkotásokkal, ismételten Gyűrűk Urához méltó dallamokkal állunk szemben. A friss érdekesség a címből adódóan az albumhoz kötődik, mégpedig, hogy az egész pakk elérhető. Ám ne olyan gyorsan, a hivatalos verzió bár végighallgatható, de azért - hogy ne legyen annyira arany, mert fénylik -a komplett sáv egybe van vágva és beletekerések nélkül hallgatható csak!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.