Hirdetés

Hobbs ügynök különálló filmben törheti a csontokat

|

A Halálos iramban-széria egyik legröhejesebb/legmenőbb tagja még mindig esélyes egy spin-off film főszerepére.

Hirdetés

Az autós, extrém akciójelenetekkel telepumpált és a családi összetartásról szóló rögtönzött monológokkal tűzdelt széria nagy utat tett meg magának: ki gondolta volna még 2001-ben, amikor még csak egy közepes Holtpont-utánérzésnek számított, hogy egyszer lesz olyan karaktere, aki megérett egy önálló filmre. Ez a karakter pedig se nem Vin Diesel, se nem Paul Walker (nyugodjék békében), hanem az ötödik epizódban hőseink ellenlábasaként megismert, majd az azt követő részekben hőseink hűséges partnereként útjába állókat tovább bucira verő Hobbs ügynök - akit a nevetségesen duzzadó izomzatú Dwayne Johnson keltett életre. Hobbs ügynök leginkább azzal vívta ki magának a közönség szeretetét, hogy szájából csak úgy potyogtak ki a frenetikusabbnál frenetikusabb, macsóság határait feszegető egysorosok, amiből nézzünk meg egy kis válogatást:

Hirdetés

You just earned yourself a dance with the Devil, boy. You're under arrest!

Woman, I am the cavalry!

You keep runnin' that pie-hole, and you'll be smelling an ass-kickin'.

De ha arról van szó, hogy valakit ki kell hallgatni, ahhoz is megvannak a legfinomabb módszerei, amikkel bármikor célt ér. Ehhez is nézzünk meg egy szemléletes példát:

Akkor most képzeljünk el egy filmet, amiben végig ilyen és ehhez hasonló, zseniálisan "nem-kérek-elnézést" keménységű jelenetek sorjáznak. Jól hangzik? Mert az esély továbbra is megvan rá, ugyanis Dwayne Johnson és a Halálos iramban 7 egy producere nagyban tervezgetik a filmet, mely tervezgetés persze még csak annyiban merül ki, hogy ücsörögnek laptoppal az ölükben és különböző, a karakterhez illő ultramenő szövegeket találnak ki, amiket aztán szépen elröhögnek. Legalábbis én így képzelem el, de meglehet, hogy nem egészen ilyenmód néz ki. Mindenesetre komolyan szeretnék megvalósítani, mert mind Garcia, mind Dwayne egy remek, közönség által kedvelt és vicces karakternek tartják Hobbs-ot, aki megérdemel egy saját filmet.

Van egy rakás történetünk, amit kitaláltunk ehhez a figurához, melyeket a további filmekben szépen szétszórunk.

- mondja Garcia.

Addig is tehát, amíg nem kapja meg a maga filmjét, a további Halálos-epizódokban mindenképp megkapjuk a magunk Hobbs-adagját, szóval nem kell hiányolnunk sokat tarkopasz barátunkat. Részemről rendben van a dolog addig, amíg kapunk még több ilyen elszállt rendrakást:

Ti is szívesen viszont látnátok Hobbs-ot egy csak neki szánt filmben? Vagy inkább hagyjuk? Vagy mindegy, csak hozza magával a "lovasság"-ot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.