Hirdetés

Hófehér és a vadász 2 datálva, tervben egy új Bourne

|

A Halálos Iramban széria mellett a Universal több vasat is tart a tűzbe, ide sorolható a tavaly megjelent Hófehér és a vadász folytatása, valamint egy újabb Bourne film is.

Hirdetés

A Universal Pictures elnöke a Collidernek nyilatkozva elárulta, hogy továbbra is nagyon számítanak a Hófehér és a vadász címre, a második rész megjelenését 2015-re tervezik. Mivel a 170 millióból készült film a dupláját hozta világszerte, várható volt a folytatás, ám a háttérben kialakult dráma (Kristen Stewart és a rendező, Rupert Sanders félrelépése) nem igazán tett jót a projektnek, ezért halad ilyen lassan a tervezési fázis. Stewart még tavaly decemberben erősítette meg, hogy visszatér Hófehérként, de Sanders biztosan nem fogja ledirigálni a Hófehér és a vadász 2-őt, erre új embert kell találnia a stúdiónak. Kérdés viszont, hogy mennyire lesz sikeres a dolog egy olyan évben, mikor többek között bemutatkozik a Bosszúállók 2, a Karib-tenger kalózai 5, az új Az éhezők viadala vagy épp a Star Wars: Episode VII. Más. A stúdió egy másik szériáját is szeretné bővíteni, ez pedig nem más, mint a Bourne. Habár A Bourne-hagyaték szépen teljesített a pénztáraknál tavaly, közel sem szerepelt olyan jól, mint elődei, pedig Jeremy Renner beleadott apait-anyait. A Universal elnöke most megerősítette, hogy már aktívan dolgoznak egy másik Bourne film előkészületein, de arra nem tértek ki, hogy Renner vagy Matt Damon lesz a főszereplő, esetleg mindketten benne lesznek-e. Tony Gilroy, A Bourne-hagyaték írója és rendezője mindenesetre nem rejtette véka alá, hogy szeretne visszatérni a folytatára, így kíváncsian várjuk a Universal fejleményeit. Renner vagy Damon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.