Hirdetés

Hófehér és a vadász 2 - Rendezőváltás

|

Nagy a kavarodás a Hófehér és a vadász folytatása körül, hiszen a rendező és a főszereplő kisasszony összeszűrték a levet, ez pedig sem nekik, sem a stúdiónak nem tett jót.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Rupet Sanders rendező és Kristen Stewart annak ellenére lefeküdtek egymással, hogy a férfinak családja a nőnek pedig barátja volt, állítólag a stúdió azt mondta nekik, hogy nem akarják, hogy benne legyenek a folytatásban, ráadásul egyébként is a vadász (Chris Hemsworth) karakterére akarnak koncentrálni a második részben. Később változott az álláspont és Sanders, valamint Stewart is a film körül legyeskedett, míg nem a napokban kiderült, hogy a színésznő valóban benne lesz, ám Sanders rendező úr biztosan nem, méghozzá azért, mert megpróbálja megmenteni a házasságát. A magam részéről örülök Sanders szenvedésének, mivel mélységesen elítélem azt, ha családos ember félrelép, azt pedig főleg, ha a másik oldalon sincs egyedül az illető. Vajon mit kezd ezután Sanders, miért tér vissza Stewart és ki lesz az új rendező? Megannyi kérdés, amire csak a jövő adhat választ...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.