Hirdetés

Hófehér és a vadász - Berendelték a folytatást

|

A Universal Pictures elégedett a nem régen debütált Hófehér és a vadász bevételeivel, ezért várható módon berendelte a film folytatását, méghozzá nem is akárhogyan.

Hirdetés

Újabb résszel bővülhet az Alkonyatos Hófehérke fantasy sztorija, ugyanis a Universal már a Hófehér és a vadász folytatását szervezi. A pletykák szerint a stúdió minél előbb szeretne kész terméket látni a dologból, éppen ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy rohamtempóban fusson le a forgatókönyvírás, majd a forgatás. A második fejezetben mindegyik fontosabb szereplő visszatérhet, így a hírek szerint viszont láthatjuk Kristen Stewart, Chris Hemsworth és Charlize Theron karaktereit is. Vajon a Universal mikorra tudja bezsúfolni a projektet és a nagy sietségből vajon milyen folytatás születhet? Talán 67%-nál rosszabb...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.