Hirdetés

Hófehérke kicsit másképp - Az első concept art

|

A Relativity Media kiadta legelső ízelítőjét a Tarsem Singh kezei között készülő egyelőre ismeretlen című Hófehérke projektből, melyben már többen is szerepet kaptak.

Hirdetés

A film csillagait Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás, Immortals) saját kezűleg választotta ki, így kaphatott helyet egymás mellett Julia Roberts (aki a gonosz mostohát alakítja majd), Lily Collins, Armie Hammer és Nathan Lane is. A premier 2012. március 16-án várható, az eredeti teljes brossúrához pedig az van írva stílusmegnevezésként, hogy "A Comedic Adventure Awaits"... Tarsem Singh-től kaland-vígjáték? Ez vagy nagyon érdekes lesz, vagy óriási és hatalmas bukta. Ti mire fogadtok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.