Hirdetés

Hogy fog kötődni az Aljas nyolcas a Becstelen brigantykhoz?

|

Hirdetés

Hiába van tudomásunk már jó ideje az Aljas nyolcas díszes színésztársaságáról, a karaktereikről sosem tudtunk meg néhány mondatnál többet. Tim Roth viszont egy nagyon érdekes információt hintett el a minap az egyik interjújában, mégpedig azt, hogy lesz egy kapocs az egyik szereplő és Tarantino korábbi filmje, a Becstelen brigantyk között. Roth szerint ez a western több lesz pusztán a Kutyaszorítónak szánt fejbólintásnál. Karakterének, Oswaldo Mobraynek beceneve Little Man lesz, akinek nem Mr. Orange-hez lesz köze, hanem egy egészen más alakhoz a Tarantino-univerzumból:

Máshoz lesz köthető. De nem mondom el, hogy kihez. Ő lesz az ükapja az egyik karakternek a Becstelen brigantykból...
Aki jártas már a rendező úr náciskalp-gyűjtögető filmjében, annak ismerős lehet a Little Man becenév. Hacsak nem beugratásnak szánják a nevet, innen máris ki lehet következtetni, hogy Roth figurája nem máshoz lesz köthető, mint a B.J. Novak által játszott Utivich-hez. Ő volt Aldo mellett az egyetlen életben maradt briganti, és Hans Landa mondta el neki az egyik jelenetben, hogy a Little Man nevet a helybéliek aggatták rá. Mivel az Aljas nyolcas Wyomingban játszódik majd, ezért a helyazonosság is meglehet Mobray és Utivich között. Reméljük Tarantino tisztázza majd ezt a kérdést, de erre persze nekünk 2016 januárjáig várnunk kell.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.