Hirdetés

Hogyan vezeti fel a Polgárháború az Avengers: Infinity War-t?

|

Anthony és Joe Russo rendezők arról beszélték, hogy hogyan készítették elő a terepet az Infinity War-nak a Polgárháborúval.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború a Marvel eddigi legnagyobb filmjének tekinthető, hiszen Thor (Chris Hemsworth) és Hulk (Mark Ruffalo) kivételével, minden Bosszúálló jelen volt, akiket eddig megismerhettünk. Azonban még egy ennél is méretesebb kaland van kilátásban a harmadik fázis végére, méghozzá az Avengers: Infinity War.

Hirdetés

A feldolgozásra váró történet hatalmas és egyre csak bővül, ezért még Christopher Markus és Stephen McFeely írók sem biztosak benne, hogy mikor végeznek a forgatókönyvvel. Anthony Russo és Joe Russo rendezők most elárulták, hogy a Polgárháború vége segít megalapozni az Infinity War-t.

"Az volt izgalmas számunkra a Polgárháború befejezésével kapcsolatban, hogy ott marad ez a különbség a Kapitány és Tony között, a kapcsolatukat pedig nagyon, nagyon nehéz lesz visszaállítaniuk. Valamint  tény, hogy a Bosszúállók két részre szakadtak, és az egyik felüket még a törvény is üldözi, míg a másik oldalon nem biztosak benne, hogy jó irányban haladnak, mindeközben közeleg Thanos és a Végtelen Háború - a legnagyobb fenyegetés, amit ez az univerzum látott, éppen akkor érkezik, amikor a Bosszúállók a legmélyebb, legrosszabb, leggyengébb és leginkább széthúzó pontjukon vannak, mióta megalakultak - történetmesélőkként nagyon izgalmas számunkra ez a helyzet, mert hőseink teljesen kiszolgáltattak ebben a szituációban. Ahogyan haladunk a Végtelen Háború felé, nagyon lényeges az nekünk, hogy milyen állapotban vannak a Bosszúállók, ez határozza meg a történet kezdetét és azt, hogy milyen veszélyekkel kell majd szembenézniük."

Természetesen a Polgárháborúra nem feltétlenül úgy kell tekintenünk, mint az Infinity War közvetlen felvezetőjére, hiszen a két film között számos másik is érkezik még. November 4-én végre a mozinézők is megismerkedhetnek Doktor Strange-el, 2017. májusában folytatódik a Galaxis Őrzői, a rákövetkező júliusban a Pókember: Hazatérést nézhetjük meg, végül a Thor: Ragnarok zárja az évet novemberben. 2018 februárjában megérkezik Fekete Párduc szóló filmje, éppen mielőtt májusban az Avengers: Infinity War is debütálna.

"Joe és az én szememben, ezen filmek mindegyike folytatja egymást. A történet, amit A tél katonájában mutattunk be, lefektette az alapot a Polgárháború számára, a Polgárháború pedig ismételten megalapozza az Avengers: Infinity War-t. Számunkra a narratíva folytatólagos ezekben a filmekben, és minden egyes darab valamilyen módon felkészíti a terepet a következőnek."

Mielőtt a Russo testvérek 2014-ben berobbantak volna a Marvel Filmes Univerzumba az Amerika Kapitány: A tél katonájával, főként a vígjátékok világában voltak ismertek, vezető producerekként dolgoztak olyan sorozatokon, mint a Happy Endings - Fuss el véle!, Az ítélet: család és a Balfékek. A tél katonájában cameózott a Balfékek két sztárja is, Danny Pudi és DC Pierson, a Polgárháborúban pedig Jim Rash bukkant fel, aki Tony Stark-nak (Robert Downey Jr.) ecsetelte zseniális ötleteit. Egy másik interjú során, Joe Russo megerősítette, hogy nem szakítanak a hagyománnyal, de azt még nem tudják, hogy ezúttal melyik korábbi munkatársukat dobják majd a szuperhősök közé.

"Szó szerint abban a stádiumban vagyunk, amikor az ilyen dolgokon elkezdünk agyalni, és jelenleg azt a szerepet keressük, ami alkalmas lehet egy következő cameóra. Szóval igen, mindenképpen folytatnunk kell a láncot."

A rendezők, akik Christopher Markus and Stephen McFeely forgatókönyve alapján dolgoznak, korábban 67 karaktert ígértek a filmbe, de később elárulták, hogy ezzel a számmal csupán viccelődtek. A mozgatandó színészek száma azonban így sem lesz kevés, ráadásul már nem is maradt túl sok idő hátra a tervezgetéssel, hiszen a forgatás még idén november kezdetét veszi, amikor a hírek szerint nem csupán az Infinity War-t, hanem az Avengers 4-et is rögzítik, ami 2019. május 3-án érkezik majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.