Hirdetés

Hazánkban is bemutatják az Oscar-esélyes Holdfényt

|

Remek hírünk van a különleges gyöngyszemek kedvelőinek: Barry Jenkins több mint 70 díjat nyert és hat Golden Globe-díjra jelölt drámája, a Holdfény a hazai mozikban is látható lesz.

Hirdetés

Barry Jenkins nevét egyedül a 2008-as Orvosság búbánatra című romantikus dráma kapcsán ismerheti csak a magyar közönség, de februárban ez egy csapásra megváltozik majd, ugyanis vadonatúj rendezése, a Holdfény (Moonlight) erősen Oscar-esélyes és mint ilyen, Magyarországon is bemutatásra kerül a Vertigo Média forgalmazásában. 

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja már eddig is több mint 70 díjat zsebelhetett be és száznál is többre esélyes, ráadásul hat Golden-Globe jelölést is magáénak tudhat (legjobb dráma, rendező, forgatókönyv, férfi mellékszereplő, női mellékszereplő és zene kategóriákban). Mindamellett hatalmas szakmai sikernek könyvelik el a Los Angeles-i, a bostoni, a New York-i, a torontói vagy a San Franciscói kritikusok is. És hogy miért olyan érdekes a Holdfény?

A történetben ugyanazon ember három életszakaszát és egyúttal jellemfejlődését kísérhetjük végig: a kisgyerek Little Miami egyik lepukkant részén tengődik drogfüggő édesanyjával, a tinédzser Chiron a nemi identitását keresi, míg a felnőtt Black szembenéz korábbi énjével és megpróbáltatásaival. Barry Jenkins lírai filmje tehát nem kisebb és nem kevésbé fontosabb kérdésekre keresi a választ, minthogy mely események vannak a legnagyobb hatással az életünkre és kik befolyásolják leginkább a személyiségünket. 

A Holdfény február 16-án kerül a hazai mozikba. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.