Hirdetés

Holdlovag sorozatot tervez a Marvel és a Netflix?

|

Hirdetés

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist és végül majd a The Defenders - mindannyian a Marvel és a Netflix együttműködésének fejlesztés alatt álló gyümölcsei, a sort pedig egy új pletyka alapján hamarosan egy további karakter is bővíti majd. A Collider Heroes legutóbbi videójában  vendégeskedett a Heroic Hollywood vezetője, El Mayimbe is, akinek nem sűrűn jönnek be a szóbeszédei, de néha azért sikerül betalálnia. Lehetséges, hogy akkor is igazat mondott, mikor a forrásaira hivatkozva azt mesélte (7:37-től kezdődik a videóban ez a rész), hogy a Marvel egy Moon Knight (Holdlovag) sorozatot tervez kiadni a Netflixen keresztül. További információkat nem osztott meg a projektről, de ha van igazságalapja a dolognak, akkor a rajongók már ennyitől is boldogok lesznek. https://www.youtube.com/watch?v=vTEsjbszRKQ Moon Knightról (avagy Holdlovagról) minden részletet elolvashattok, ha ide kattintotok, de az már önmagában sokat mondó, hogy sokan a Marvel Comics Batmanének nevezik. Ti örülnétek neki, ha saját szériát kapna a Netflixen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.