Hirdetés

Holmes and Watson - Dr. House és Voldemort a stábban!

|

Will Ferrell és John C. Reilly a komikus oldalról közelíti meg Sir Arthur Conan Doyle hősét, ezzel új színt adva a karakternek, most pedig két újabb nagyágyú is csatlakozott a gárdához!

Hirdetés

Tavaly augusztusban jött a meglepő hír, hogy a két nagy nevettető, Will Ferrell és John C. Reilly harmadszorra dolgoznak majd együtt egy komédiában, méghozzá nem is akármilyenben, ugyanis a dinamikus duó Sherlock Holmes-t és Dr. Watsont testesítik meg a Sony Pictures számára. 

Hirdetés

A Holmes and Watson történetében Ferrell játssza majd a legendás detektívet, míg C. Reilly hű társát, Watson doktort. Etan Cohen (Trópusi vihar, Men in Black 3, Madagaszkár 2, Keményítőkúra) vígjátékában azonban nem csupán kettejük szerepelnek: a The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a mindig zseniális Ralph Fiennes és Hugh Laurie is aláírtak a filmre. Noha a forrás csupán annyit közölt, hogy a Sherlock Holmes történetek két karakteréről van szó, valószínűsíthetően egyikük Mycroft Holmest, Sherlock bátyját kapta meg, míg másikuk annak hírhedt nemezisét, James Moriarty professzort kelti életre. 

A Mosaic és Gary Sanchez Productions cégek támogatásával már el is rajtolt a forgatás Londonban, így alig várjuk, hogy további híreket hallhassunk a projektről. Szerintünk rendkívül frissítően hat, hogy valaki próbálja kicsit kimozdítani a detektívet a komfortzónájából. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.