Hirdetés

Holmes: keresd a nőt!

|

A zseniális magándetektív minden rajongója tudja, hogy Holmes egyszer volt életében igazán szerelmes. Irene Adler rabolta el a szívét, akit nemcsak szépsége tesz emlékezetessé: azon kevesek közé tartozik, akik túl tudtak járni a legenda eszén.

Hirdetés

Guy Ritchie viktoriánus gengszterfilmet faragott a Sherlock Holmes-történetből, és fantasztikus játéklehetőséget biztosított két főszereplőjének, Robert Downey Jr.-nak és Jude Law-nak. De az internetes fórumokat vagy egy éve izgalomban tartja a kérdés, hogy vajon a csupán egy klasszikus Holmes-sztoriban szereplő Irene Adler számára lehetséges-e visszatérés? A héten kiszivárgott néhány kép a londoni forgatásról, és ezek végre egyértelműen megadják a választ: hiszen jelmezben, alaposan befűzve, hetyke kis kalappal szerepel rajtuk Rachel McAdams, az Adlert játszó színésznő. Viszont Downeyt csak a legavatottabb szeműek szúrhatják ki a fotókon: kopasz, kecskeszakállas kínait kell keresniük – úgy tűnik, a forgatáson a maszkmesterek is elemükben vannak, és alaposan elmaszkírozták a Holmes-maszkot. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.