Hirdetés

Megvan A holnap határa 2 címe, Emily Blunt is visszatér

|

Kezd összeállni 2014 egyik meglepetésfilmjének folytatása.

Hirdetés

Annak idején nem sokat vártunk A holnap határától, de kellemes csalódásban volt részünk, ugyanis egy izgalmas, egyedi és kreatív sci-fi történetet kaptunk Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével. A hírek szerint Cruise-nak támadt egy olyan ötlete, ami megmozgatta Doug Liman rendező és Christopher McQuarrie forgatókönyvíró fantáziáját és a csapat most a film folytatásán dolgozik.

Hirdetés

Liman-nal legújabb filmje, a The Wall kapcsán készített interjút a Collider, akiknek a rendező elárulta, hogy még mindig érdekelt A holnap határa folytatásában, amelynek nem csak a címét fedte fel, de azt is megerősítette, hogy Blunt szintén visszatér.

"Van egy csodálatos történetünk! Elképesztő! Sokkal jobb, mint az előző, még úgy is, hogy nyilván imádtam az első filmet. A címe Live Die Repeat and Repeat [Élj, Halj, Újra és Újra]. Tom [Cruise] és Emily Blunt nagyon izgatottak miatta. A nagy kérdés az, hogy mikor fogjuk elkészíteni. Nincs "ha", csak az, hogy mikor?"

Örömmel halljuk, hogy Liman ennyire magabiztos a projekt elkészültében. Az a bizonyos mikor viszont tényleg egy nagyon jó kérdés, ugyanis Cruise jelenleg a Mission: Impossible 6 forgatásával van elfoglalva, Blunt a Disney új Mary Poppins filmjén dolgozik, maga a rendezőt pedig a Justice Leauge Dark adaptációjához húzza a kötelesség. Reméljük a Live Die Repeat and Repeat forgatása is mihamarabb elkezdődhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.