Hirdetés

A holnap határa 2 lesz Doug Liman következő filmje?

|

Olyannyira jól áll A holnap határa folytatása, hogy könnyedén lehet ez Doug Liman rendező következő projektje.

Hirdetés

Évek óta a levegőben van már, de eddig bizonytalanok voltunk vele kapcsolatban. Most egyre biztosabb, hogy össze fog jönni A holnap határa 2. Kőbe még semmi sincs vésve, de úgy fest, hogy a folytatást gátló legnagyobb problémák elálltak az útból és minden adott ahhoz, hogy elkészülhessen a film.

Hirdetés

Az első filmet is jegyző Doug Liman a napokban interjút adott a Collidernek, akiknek elárulta, hogy a korábban nagy gondot okozó beosztási problémák elhárultak. Egyedül a forgatókönyv elkészítése van hátra.

"Már a szkripten dolgozunk. Nyílt számunkra egy ablak, ami megfelelő idő lenne a film elkészítésére, ezért megszállottan pörgünk a forgatókönyv befejezésén. Ez egyike azoknak a filmeknek, amiket csak akkor fogunk elkészíteni, ha meg vagyunk elégedve a forgatókönyvvel. Nem az van, hogy a stúdió nyomja nekünk, hogy muszáj megcsinálnunk és nem érdekli őket, hogy jó lesz-e vagy sem. Ha elkészül a film, akkor az azért lesz, mert Emily Blunt, Tom Cruise és én elkötelezettek vagyunk iránta, ez pedig nagyszerű dolog. Se nekik, sem pedig nekem nincs szükségem erre a filmre. Csak akkor fogjuk megcsinálni, ha valóban hiszünk benne. Van egy történetünk, ami mindhármunknak tetszik, szóval most keményen dolgozunk rajta, hogy ezt forgatókönyvvé formáljuk."

Ez mind remekül hangzik. Gyakran megesik, hogy egy folytatás elkészítését csak a vagyonszerzés hajtja, ezért roppantul örülünk annak, hogy ebben az esetben a történetbe vetett hit a fő mozgatórugó. Szóval, ha minden ilyen jól áll, akkor lehet A holnap határa 2 Doug Liman következő filmje?

"Lehetséges. Megvan rá a potenciál, hogy ez legyen a következő filmem."

Emily Blunt neve egyelőre egyetlen készülő projekthez sem köthető 2018-ban. Miután Tom Cruise végez a Top Gun 2-vel ő is szabaddá válik, hacsak Tarantino le nem csap rá nyáron, de még ebben az esetben is végeznie kell év végére. Ami Limant illeti, ő jelenleg a Chaos Walking utómunkáján dolgozik, ami biztosan felemészti számára az év nagy részét, de mindezt egybevéve A holnap határa 2 forgatása simán elindulhat 2018 végén/2019 elején.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.