Hirdetés

A holnap határa 2 - Megvan a rendező és a forgatókönyvírók

|

Hirdetés

A Doug Liman által rendezett 2014-es sci-fi, A holnap határa megduplázta a büdzséjét a pénztáraknál és a kritikusok is kedvelték Tom Cruise és Emily Blunt kettősét, ezért a Warner Bros. berendelte a folytatást, amelyhez Cruise-nak remek ötletei voltak és már a stáb is körvonalazódott, azonban a Deadline legfrissebb információi tartogatnak meglepetéseket. Frissítés: A hír írása után Christopher McQuarrie Twitteren reagált a hírre és tagadta, miszerint ő rendezné a folytatást, elmondása szerint csak ő is részt vesz a projektben, de Doug Liman rendezi.

Korábban írtuk: Eredetileg úgy volt, hogy Liman visszatér A holnap határa 2 ledirigálására, azonban most kiderült, hogy a film társírója, Christopher McQuarrie ugrik be helyette, míg a forgatókönyvet Joe Shrapnel és Anna Waterhouse (Frankie & Alice, Race) írják (érdekesség, hogy a duó készíti McQuarrie "The Gray Man" című filmjének szkriptjét is, csak azt a Sony Pictures kiadásában). A rendező korábban már két alkalommal is dolgozott együtt Cruise-zal, a Jack Reacher és a Mission: Impossible - Titkos nemzet esetében. https://www.youtube.com/watch?v=NM5VWcfvBXU A holnap határa 2 történetéről egyelőre annyit tudunk, hogy az első rész eseményei után játszódik és Cruise mellett Emily Blunt is visszatér.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.