Hirdetés

Holnap jön a Rogue One: A Star Wars Story első trailere!

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő után iszonyatosan várjuk a történet folytatását, ám mielőtt beülhetnénk a VIII. részre (és sokadjára lepörgetnénk a VII.-et a lejátszóban), az első spinoff filmmel kell oltanunk a szomjunkat. Miközben Rian Johnson (Looper) Star Wars filmjének forgatása csupán nemrégiben vette kezdetét, addig a Gareth Edwards (Godzilla) által jegyzett Rogue One már az utómunkás fázisba érkezett, ami egyet jelent azzal, hogy végre megtekinthetjük a film már elkészült képkockáinak egy részét. Az első előzetes érkezését a Star Wars hivatalos Twitter oldalán jelentette be a stúdió egy rövidke teaser videóval, amely szerint a trailert a Good Morning America holnapi műsorában fogják leleplezni, az ABC csatornán. Mit vártok az előzetestől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.