Hirdetés

Homefront - Első képeken Jason Statham és James Franco

|

A USA Todaynek köszönhetően megkaptuk az első képi anyagokat a Homefront című akció thrillerből, melyeken többek között Jason Statham és James Franco láthatóak.

Hirdetés

A filmben, Stathem egy ex-DEA ügynököt, Phil Brokert alakítja, aki próbálja hátrahagyni erőszakkal teli életét. Lányával egy Louisianai kisvárosba költöznek, ahol összetűzésbe kerül egy bűnbandával, aminek tagjai között van egy korábbi motoros (Winona Ryder) és a helyi vezér, Gator (James Franco).
A Homefrontot Gary Fleder rendezi, Sylvester Stallone szkriptje alapján. A külföldi bemutató idén november 27-én esedékes, magyar megjelenésről egyenlőre még nem hallottunk. A képekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.