Hirdetés

Több hétre leáll a Fekete Párduc 2 forgatása

|

Az egyik főszereplővel történt baleset.

Hirdetés

Csak nem akar zökkenőmentesen elkészülni a Fekete Párduc folytatása. Először jött a koronavírus, amivel teljesen felborult a Marvel addigi ütemterve, majd bekövetkezett Chadwick Boseman tragikus halála, ami után sokáig az sem volt biztos, hogy folytatódik-e a franchise. Végül azonban mégis zöld utat kapott a második rész (Mindörökké Vakanda alcímen), hogy aztán az eredetileg kitűzött dátumról hónapokkal eltolja azt a Disney. Most pedig újabb rossz hírek érkeztek film háza tája felől.

Hirdetés

A THR értesülései szerint ugyanis a forgatás hamarosan több hétre leáll, köszönhetően a munkálatok alatt a Shurit alakító Letitia Wright sérülése miatt. Az oldal megtudta, hogy a balesetet még augusztus végén szenvedte el a főszereplővé avanzsált színésznő Bostonban, egy balul elsült kaszkadőrmutatvány következtében, azonban idáig sikerült nélkülözni őt, és csak azokat a jeleneteket vették fel, amiben vagy egyáltalán nem szerepel, vagy szerepelni fog, de még megoldható volt a hiánya. Mostanra azonban az összes ilyen jelenet elfogyott, a színésznő pedig még mindig Londonban lábadozik. Emiatt a forgatás a Hálaadás hetétől kezdve teljesen szünetelni fog, és csak valamikor 2022 elején indul újra. Vagyis könnyen meglehet, hogy a bemutatón eszközölt korábbi halasztás ennek a következménye. 

A történetről egyébként továbbra sem tudunk sok mindent, annyi viszont biztos, hogy ezúttal is Ryan Coogler vállalta el a rendezést és írta a forgatókönyvet, amelyben besegített Joe Robert Cole is. Ami pedig a szereplőket illeti, Wright mellett visszatér az eredeti csapat nagy része (Lupita Nyong'o mint Nakia, Danai Gurira mint Okoye, Angela Bassett mint Ramonda, Martin Freeman mint Everett K. Ross, és Winston Duke mint M'Baku), akikhez újoncként csatlakozik majd Dominique Thorne, mint Ironheart, valamint Tenoch Huerta, mint a történet főgonosza.

A Fekete Párduc: Mindörökké Vakanda jelen állás szerint 2022. november 11-én érkezik a mozikba, és csak reménykedni tudunk abban, hogy ennél tovább már nem fog tolódni a premier.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.