Hirdetés

Honnan jött A hihetetlen család 2 története?

|

Hirdetés

Milyen történetre számíthatunk a Pixar egyik legnépszerűbb animációs filmjének folytatásától, azaz A hihetetlen család 2-től? Brad Bird írót és rendezőt a Tomorrowland DVD bemutatója közben kapták el, hogy kifaggassák erről a kérdésről.

Nem hiszem, hogy rögtön utána meg tudtam volna csinálni a folytatást. De nem is akartam. Én mindig szerettem a sort megtörni valamivel. Tudom, hogy sok rendező szeret úgy forgatni, hogy egymás után készíti egy adott film folytatásait. Hacsak nem a Gyűrűk Uráról van szó, én mindig meg fogom szakítani a sort egy másmilyen filmmel, és majd csak később térek vissza hozzá. De most alig várom már, hogy újra a régi a hangszeren játsszak.
Ezen kívül Bird elhintett néhány apróságot A hihetetlen család 2 sztorijáról. Ezeket állítása szerint azok az elemek ihlették meg, melyeket eredetileg az első filmbe szántak, de végül mégis kimaradtak belőle:
Rengeteg ötletem volt, amit beépítettem volna az eredeti filmbe, de aztán nem illett bele. Vannak olyan esetek, hogy egyet nagyszerűnek találok, de emiatt 2 másik elemet fel kell áldoznom, még akkor is, ha azok közelebb álltak a szívemhez. Így maradt ki egy csomó ötlet a Hihetetlen családból, de nem túl nagy dolgok, legfőképpen apró jelenetek és néhány érdekesség. Szerettem volna előállni egy átívelő sztorival, ami kötődne az első filmhez, csak más irányt venne. Ez az, ami sok időbe telt nekem.
A D23 expón már láthattuk a teaser poszterét a folytatásnak, de még nincs megjelenési dátuma a filmnek, így mostanában még ne számítsunk rá. Ki várja már a Hihetetlen család 2-t?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.