Hirdetés

Hopkinsnak merő unalom az élete

|

Lemondott arról Sir Anthony Hopkins, hogy megírja önéletrajzát, pedig egy kiadó már jelentős előleget fizetett neki.

Hirdetés

"Visszaküldtem a pénzt, mert belegondoltam: ki a bánatot érdekelne egy unalmas walesi színész memoárja?" - teszi fel magának a költői kérdést az Oscar-díjas sztár. "Megszülettem, iskolába jártam, a szüleim elfenekeltek, ha rosszalkodtam - de hát mindenkinek nagyjából ugyanígy alakult az élete. Az a pár film, amiben szerepeltem, igazán nem nagy cucc. Szóltam az ügynökömnek, ha megint jelentkezik egy kiadó hasonló ötlettel, hajtsa el azonnal, mert ha engem nem érdekel a saját életem, akkor nyilván mást sem. Unalmas pasas vagyok, akit nem szabad összetéveszteni a szerepeivel! Ezek csak munkák, amikért egész rendesen megfizetnek, általában ezért vállalom el őket, hiszen benzinkutasként sokkal rosszabbul keresnék."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.