Hirdetés

Hoppon maradnak a Star Wars rajongói a D23-on?

|

Hirdetés

A San Diegó-i Comic-Con után mindenki arra számított, hogy a Disney majd a saját geek összejövetelén, a D23-on fog nagyot dobbantani, és valami újabb mozgóképes jelenetet kapunk Az ébredő Erőből. Ehelyett azonban pár nappal a D23 kezdete előtt J.J. Abrams, a film rendezője pont az ellenkezőjéről számolt be.

„Igen, a hír igaz, valóban nem lesz új jelenet, vagy újabb betekintés a kulisszák mögé. Ősszel jön majd az új előzetes. Izgatottak vagyunk, hogy részt vehetünk a D23-on, és hogy találkozhatunk a rajongókkal, de egyáltalán nem olyan egyszerű összedobni egy új jelenetsort egy Con vagy más előre bejelentett rendezvény kezdetére, bár kétségkívül nagy örömünket lelnénk benne.”
San Diegóban ugyebár kaptunk egy párperces ízelítőt, hogy milyen hangulatban is telt a forgatás, amiből viszont csak annyit tudhattunk meg – a stáb őszinte lelkesedésén kívül –, hogy Simon Pegg valamilyen formában szintén szerepet kapott a Star Wars hetedik részében. Egyébként a találgatások szerint a közelgő D23-on ha mozgóképet nem is, de talán az első hivatalos posztert bemutathatják, aminek minden bizonnyal szintén nagy ujjongással fogadnának a rajongók. Az csak hab lenne a tortán, ha az utolsó előzetes is dátumot kapna végre. Utána már csak magát a filmet kellene kivárni, amiről kiderült a mai nap folyamán, hogy a világpremierhez hasonlóan itthon is december 18-án a mozikba kerülni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.