Hirdetés

Horrorra Akadva 5 - Az első képen Charlie Sheen

|

Napvilágra került a Horrorra Akadva széria ötödik részének legelső fotója, melyen Charlie Sheen azt teszi, amihez a legjobban ért: egy lánnyal gyűri a lepedőt. Nem is akárkivel!

Hirdetés

Charlie Sheen és Lindsay Lohan látható a horror és egyéb filmek kiparodizálására kitalált Horrorra Akadva 5 (Scary Movie 5) legelső képkocáján, amint ágyban vannak. Csupán a piás üveg hiányzik Sheen kezéből és már hozta azt a karaktert, amit szinte minden filmjében és sorozatában az utóbbi időben. A film 2013. április 19-én kerülhet mozikba, a képen látható színészek mellett feltűnik még Ashley Tisdale, Terry Crews és Molly Shannon is. A Horrorra Akadva 5 színészeit Malcolm D. Lee rendezte. A teljes kép a folytatásban tekinthető meg!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.