Hirdetés

Horrorra Akadva 5 - Mike Tyson a stábban?

|

Tovább bővül az eddig sem elhanyagolható Horrorra Akadva 5 stábja, ezúttal Charlie Sheen és Lindsay Lohan mellé a Másnaposokban lubickoló Mike Tyson csatlakozhat.

Hirdetés

A Horrorra Akadva 5 forgatása már javában zajlik, de most arról szólnak a hírek, hogy Mike Tyson, Audrina Patridge (The Hills) és Kendra Wilkinson (The Girls Next Door) is csatlakozott a társulathoz, melyből leginkább a népszerű, volt bokszoló érdekel minket. Tyson szerepéről nem igazán tudunk semmit, de olyan színészeket mellé ül be, mint Ashley Tisdale, Lindsay Lohan, Heather Locklear és Charlie Sheen. A történet három táncos körül forog: egy veterán előadóművész és két pályakezdő (a legjobb barátok) körül, akik felveszik a versenyt egy új produkcióban egy felvágós, parancsoló és szexmániás rendezővel. A film 2013. április 19-én kerülhet a mozikba Malcolm Lee (Téglatesó, Vad vakáció) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.