Hirdetés

Horrorrendezőre bízták a Death Note mozit

|

Hirdetés

A Warner Bros. egy ideje próbálja már tető alá hozni a Death Note manga élőszereplős, amerikai feldolgozását, amellyel kapcsolatban korábban már Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) és Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk, A nyugtalanság kora)  is szóba került, végül azonban egy kevésbé ismert név hozhatja el a projektnek a megváltást. A The Hollywood Reporter szerint a Youre next című horror és a The Guest akció-thriller rendezője, Adam Wingard készíti el a Death Note filmet, azonban arról nem sikerült információt szerezniük, hogy kik alakíthatják a főbb szereplőket. A forgatás mindenesetre rögtön azután indul, hogy Wingard végzett a The Woods hamarosan kezdődő forgatásával, ami a Lionsgate lobogója alatt készülhet el. A teljesség kedvéért muszáj megemlíteni, hogy a Death Note adaptációt Roy Lee (A tégla, Így neveld a sárkányodat, A LEGO kaland), Dan Lin (Sherlock Holmes, A LEGO kaland, Terminátor - Megváltás), Jason Hoffs (A holnap határa, Terminál) és Masi Oka (Hawaii Five-0, Heroes Reborn, Hősök) támogatják producerekként. Ha valaki esetleg nem ismerné az alapanyagot: a japán Death Note mangasorozat először 2003-ban jelent meg (magyarul 2008-ban) és 12 kötet született, mielőtt 2006-ban befejeződött volna. Készült belőle animesorozat és három japán élőszereplős film (Death Note - A halállista, Death Note - Az utolsó név, L change the World) is. A történet főszereplője Yagami Light, egy középiskolai diák, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, az úgynevezett "Halállista", amit egy Ryuk nevű halálisten hagyott el. A füzet birtokában Light képes bárkit meggyilkolni, akinek ismeri az arcát és leírja a nevét a lapokba. A megszerzett erővel az a célja, hogy egy gonosz nélküli világot hozzon létre, azonban tetteire felfigyel egy rendkívül dörzsölt nyomozó, egy bizonyos L is. https://www.youtube.com/watch?v=Amag3NrjBc0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.