Hirdetés

Hős6os - Az első karakterposzterek

|

A Disney és a Marvel első közös animációs filmje, a Hős6os (eredeti nevén Big Hero 6) pár mutatós poszterrel bővült és mindegyik a várható karaktereket mutatja be.

Hirdetés

A Hős6os legelső karakterplakátjain ismételten feltűnik a két főhős, vagyis a kis feltaláló Hiro Hamada, a Vasembert utánzó Casper-imitátor, Baymax és olyan a nagyközönség számára egyelőre ismeretlen szereplők (akik olvasták a Marvel azonos című képregényét, azoknak ez nem lesz újdonság), mint Wasabi No-Ginger, Honey Lemon, Fred Zilla és Gogo Tomago. A Dan Hall és Chris Williams rendezők kezei között formálódó animációs film november hetedikén mutatkozik be külföldön, hazai dátummal egyelőre még nem rendelkezik. A sztorit a legutóbbi kedvcsinálónál olvashatjátok el. A karakterposzterekért fáradjatok tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.