Hirdetés

Hosszabb lesz a vártnál a Lucifer befejező évada

|

Ugyan véget ér a sorozat, addig még sok minden vár a rajongókra.

Hirdetés

Tagadni sem lehet, eseménydús utat járt be az elmúlt években a Lucifer, hiszen miután három évadot követően a Fox elkaszálta a szériát, végül a Netflixnek köszönhetően a rajongók tovább élvezhették a Tom Ellis alakította címszereplő kalandjait. Mint nemrég azonban kiderült, a hamarosan érkező ötödik évad egyben az utolsó is lesz, viszont öröm az ürömben, hogy mindenképp a hosszabb etapok sorát fogja erősíteni.

Hirdetés

A streamingóriás a napokban jelentette be, miszerint az eredetileg berendelt, tíz epizódos záróévad hat további résszel egészül ki. Ehhez hozzátartozik, hogy a Lucifernek sosem volt évadonként meghatározott számú epizódja: a Fox égisze alatt az évadok rendre 13, 18 és 24 részt számláltak, míg a Netflixen legutóbb 10 vadonatúj epizódot nézhettünk meg a negyedik szezon keretében. A 16 epizódos befejező évad minden bizonnyal elég lesz arra, hogy Ildy Modrovich és Joe Henderson, a sorozat alkotói méltó módon zárják le Lucifer történetét.

Habár a Netflix egyelőre nem leplezte le a befejező évad premierdátumát, abból ítélve, hogy a negyediket idén májusban mutatták be, valószínűleg a folytatásra sem kell sokkal tovább várnunk 2020-ban. Addig is, aki szeretné újraélni az eddig történeteket, vagy csak most kapcsolódna be a szériába, a Netflixen az összes eddigi évad elérhető, egyelőre kizárólag eredeti nyelven.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.