Hirdetés

Megérkezett a 007 Nincs idő meghalni szinkronos előzetese!

|

Ebben a filmben láthatjuk Daniel Craiget utoljára Bondként.

Hirdetés

Meglehetősen eseménydús hét ez a kémek világában, hiszen a Fekete Özvegyen kívül a Nincs idő meghalni címre hallgató 25. James Bond-film is előzetest kapott. A főhős hivatása mellett az is közös vonás mindkét produkció esetében, hogy előreláthatóan mind Scarlett Johansson, mind pedig az aktuális Bond szerepét már több mint egy évtizede betöltő Daniel Craig hattyúdala lesz az érkező mozifilm, ennélfogva még nagyobb kíváncsiság övezi őket. 

Hirdetés

A Nincs idő meghalni készülése, mint köztudott, messze nem alakult zökkenőmentesen: példának okáért egy darabig úgy volt, hogy a filmet Danny Boyle rendezi, de aztán a hirtelen távozása több hónapos halasztást vont maga után, mígnem a helyét a True Detective első évadával bizonyító Cary Fukunaga vette át. Utána a forgatáson is történt mindenféle probléma, például személyi sérüléssel is járó robbanás vagy Craig lesérülése, ami miatt átmenetileg le kellett állítani a munkálatokat. Végül szerencsére elkészült a Bond 25, amelyben a 2006-os Casino Royale és a későbbi A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér című folytatásfilmeket követően Craiget utoljára láthatjuk a brit titkos ügynök szerepében.

Az április 8-án megjelenő filmben Rami Malek (Bohém rapszódia, Mr. Robot) alakítja majd a veszélyes új technológiával felfegyverzett főgonoszt, a Marvel Kapitányból ismert Lashana Lynch pedig az új 007-es ügynököt (fontos részlet, miszerint nem az új James Bondot!) formálja meg. Az említetteken kívül új szereplőkként Ana De Armas, Dali Benssalah, David Dencik és Billy Magnussen csatlakoztak a gárdához, míg a visszatérők között megtaláljuk Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, valamint Christoph Waltz nevét is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.