Hirdetés

Hosszú TV Spotot és új posztert kapott a Warcraft

|

Hirdetés

A rendező, Duncan Jones, a Warcraft esetében kivételesen úgy döntött, hogy nem a tipikus jó vs. gonsz sémát követi, hanem egyformán mutatja be az orkokat és az embereket. Így elsőre elég bátor dolognak tűnik, arról nem is beszélve, hogy ezért kénytelen lesz ugyanannyi játékidőt szánni mindkét félnek, és a két és fél órás film erre nem tudom mennyire lesz elég, főleg, ha valami akció is kell bele, amiben az új bővített előzetes nem szenved hiányt: https://www.youtube.com/watch?v=pvlGM6ikW0U Akinek ennyi nem lenne elég, itt volt a hivatalos előzetes, a tegnapi TV Spot, meg még egy. Nem elfelejteni, hogy nálunk két héttel korábban, már május 26-án nyit a film a mozikban. Befekezésként pedig egy zsúfolt poszter:

warcraft_ver8_xlg-560x830
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.