Hirdetés

Hot Wheels filmet szeretne a Legendary

|

A Legendary Pictures szeretné megszerezni a Hot Wheels filmadaptációjának jogait, s bár egyelőre még csak a korai tervezési stádiumban jár a projekt, máris keresik az embereket hozzá.

Hirdetés

Nem csak ők szerették volna meglovagolni a rendkívül népszerű lángoló kisautós játék sikerét: a Columbia is próbált belőle filmet készíteni McG-t szánva a rendezői székbe, majd a Warner fente a fogát az alkotásra Joel Silver-rel a paklijukban. Mindkettő próbálkozás befuccsolt, talán a Legendary többet elér Hot Wheels fronton. Ha sikerül a jogokat megszerezniük, akkor hasonló franchise-t hoznának létre belőle, mint a Halálos Iramban széria. Vin Diesel filmbeli szállóigévé vált szavaival élve: "De nem ma!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.