Hirdetés

Hotel Transylvania 2 - Hibátlan az új trailer hangulata

|

Hirdetés

A legelső Hotel Transylvania hibái ellenére szerethető és szórakoztató produktum volt, amelynek folytatását szintén Genndy Tartakovsky-tól (Dexter laboratóriuma, Szamuráj Jack, Pindúr pandúrok, Csillagok háborúja: Klónok háborúja) kapjuk meg, így minimum ezt a szintet várjuk el a második résztől is. A legújabb trailer hangulatában máris képes elvarázsolni az arra fogékonyakat, de láthatóan a poénokkal és a szinkronhangokkal sem lesz probléma (még ha hazánkban ebből nem is sokat érzékelünk a szinkron miatt). A Hotel Transylvania 2 sztorija az elődét folytatja, vagyis Drakulának (Adam Sandler) már unokája is van, viszont a csöppség nem igazán mutatja jelét annak, hogy vámpír lenne. A helyzetet súlyosbítja, hogy időközben betoppan Drakula apja (Mel Brooks), Vlad is, aki nem éppen könnyű eset. A Sony Pictures által kiadott új trailer mindkettő szálat szépen felvezeti, megszórva pár - sok esetben betaláló - komikummal: https://www.youtube.com/watch?v=Zb04diozp1Q A Hotel Transylvania 2-ben Sandleren és Brookson kívül olyan szinkronhangok kaptak még helyet, mint Steve Buscemi, Kevin James, David Spade, Keegan-Michael Key, Selena Gomez és Andy Samberg. A külföldi premier szeptember 25, magyar egyelőre még nincs. Jó lesz ez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.