Hirdetés

House of Cards - az új teaserből kiderül, hogy mikor jön az 5. évad

|

Egy új videó harangozza be a House of Cards 5. évadának premierjét.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy pontosan mikor folytatódik a House of Cards (vagy Kártyavár, ahogy tetszik). A premier 2017. május 30-án esedékes, amikor az 5. évad minden epizódja felkerül a streaming szolgáltató kínálatába.

Hirdetés

A kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey-vel a főszerepben, a sorozat folytatja Frank Underwood (Spacey) történetét, aki az újraválasztásért kampányol az 5. szezonban. Az oldalán, mint mindig, a felesége Claire (Robin Wright) segíti majd, hogy elérje céljait.

A BBC azonos című minisorozatán alapuló House of Cards-ot David Fincher, Joshua Donen, Beau Willimon, Kevin Spacey, Dana Brunetti, John David Coles és Eric Roth felügyelik vezető producerekként. Várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.