Hirdetés

Teljes évadberendelést kapott a Trónok harca a Targaryen-házról szóló előzménysorozata

|

Ez a Trónok harca spinoff már biztosan elkészül.

Hirdetés

Nem hagytak sok időt a rajongóknak szomorkodásra, miután a Naomi Watts főszereplésével készült Trónok harca-előzménysorozat idén nyáron leforgatott pilotepizódjától az HBO annyira nem volt lenyűgözve, hogy még egy újravágás sem tudta megmenteni a projektet. Pár órával később azonban rögtön sorozatberendelést kapott egy másik előkészületek alatt álló széria, ami kifejezetten az óriási népszerűségnek örvendő Targaryen-házról fog szólni.

Hirdetés

Idén ugyan véget ért a tévétörténelem legsikeresebb sorozatának számító Trónok harca, de az HBO láthatóan egyelőre nem akarja hátrahagyni a George R. R. Martin teremtette világot. A House of the Dragon (magyarul A sárkány háza) címre keresztelt sorozat, amelyből forgatókönyv alapján máris teljes évadot kért be a csatorna, a Targaryen-ház felemelkedésének és kezdődő bukásának történetét regéli majd el, amit Martin egyszer már leírt a Tűz és vér című könyvében. A történet három évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt veszi kezdetét, és várhatóan a Vastrónt létrehozó Hódító Aegontól egészen a generációkkal későbbi, majdnem a dinasztia végét jelentő polgárháborúig bemutatja a Targaryenek tűzben és vérben bővelkedő történetét.

Akik felettébb hiányolták Martint a Trónok harca utolsó évadaiból, most örülhetnek, a szerző ebben a spinoff sorozatban ugyanis aktívan részt fog venni: a forgatókönyvért például teljes egészében ő felel a showrunneri teendőket ellátó Ryan Condal (Kolónia) oldalán. A House of the Dragon pilotepizódját az a Miguel Sapochnik rendezi, aki az anyasorozat olyan szenzációs részeit is tető alá hozta, mint A fattyak csatája vagy A hosszú éjszaka. Azt egyelőre nem tudni, hogy a forgatás mikor veszi kezdetét, de magával a tudattal is beérheti egyelőre a legtöbb rajongó, miszerint mégsem kell túlzottan sokáig nélkülöznie Westeros világát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.