Hirdetés

How I Met Your Father - Folytatódik a népszerű sorozat?

|

Vitathatatlan, hogy a How I Met Your Mother az egyik legsikeresebb szitkom, mint külföldön, mint pedig idehaza. A sorozat már a végsőket rúgja, azonban lehetséges a folytatás?

Hirdetés

Felröppent a hír, miszerint a sorozatot készítő CBS és 20th Century Fox tárgyalásokat folytatnak a sorozat, és az "univerzum" esetleges bővítéséről. Azonban a készítők most egy teljesen másik perspektívából szeretnék bemutatni az eseményeket, pontosabban, az Anya (Cristin Milioti) szemszögéből (-szerk. mennyire kreatív...). A tárgyalások állítólag már annyira előrehaladottak, hogy a HIMYM-et is jegyző Carter Bays és Craig Thomas duó is visszatérne, Cristin Miliotival egyetemben. Szóval gyerekek, 10 év múlva megtudhatjuk, hogy hányan fektették meg az Anyát, mielőtt Ted Mosbyval találkozott, azon a bizonyos esküvőn.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.