Hirdetés

How I Met Your Father - Megvan az újabb főszereplő

|

Pörögnek az események a How I Met Your Mother háza táján, lassan elérkezünk a nagyszabású fináléhoz, eközben, a háttérben már nagyban zajlanak az előkészületek a folytatáshoz. Gyerekek, nagy tapsot kérünk Sally-nek!

Hirdetés

Már egy ideje lehet tudni, hogy a CBS próbálja meglovagolni a How I Met Your Mother sikerét, és ha már az eredeti szereplőgárda nem hajlandó újra eladni a lelkét folytatni a sorozatot, a készítők úgy gondolták, az "Anya" szemszögéből egy teljesen "új" történetszálat vezetnek fel. Cristin Milioti visszatért, Carter Bays és Craig Thomas duóval egyetemben, azonban most megismerhetünk egy újabb szereplőt. Névszerint Sally-t, akit Greta Gerwig fog alakítani. A hírek szerint Greta kisasszony kapja a történet fő szálát (- szerk. ügyeletes Barney?), úgyanis egy frissen elvált hölgyet alakít, aki keresi a szerelmet. Greta Gerwiget korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Rómának szeretettel, Frances Ha.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.