Hirdetés

Hozzánk is jön a 6 Oscar-díjra jelölt Mielőtt meghaltam

|

Március elején hozzánk is megérkezik a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club), csupán egy gyors forgalmazóváltás kellett hozzá, így a ProVideo fogja kiadni nálunk.

Hirdetés

A 6 Oscar-díjra jelölt, igaz történet alapján készült alkotásban Matthew McConaughey és Jared Leto kiemelkedő alakítást nyújtottak, amiért a legjobb drámai főszereplő, és a legjobb férfi mellékszereplő kategóriákban elnyerték a Golden Golbe-díjat. A sztori: Ron Woodroof (McConaughey) villanyszerelőként tengeti hétköznapjait, de igazán a rodeók vakmerő világában érzi otthon magát, azonban egy nap sokkoló hírt kap: HIV vírussal diagnosztizálják, az orvosok szerint már csak 30 napja van hátra. 1985-öt írunk, amikor még a szabadalmaztatott gyógyszerek hiányával kell szembenéznie a HIV-fertőzött betegneknek.  De Ron nem fogadja el a halálos ítéletét: kutatni kezdi a lehetséges gyógymódokat. Mexikóba utazik, ahol rátalál egy alternatív gyógyszerre, és muszájból elkezdi becsempészni az USA területére. Az AIDS-es Rayonban (Leto) szövetségesre talál, akivel közösen megalapítják a ‘vásárlói klubot’, ahol HIV-pozitív betegek havi tagsági díj ellenében hozzájuthatnak az illegális gyógyszerekhez. További mellékszerepekben: Jennifer Garner és Steve Zahn. Nektek hogy tetszik?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.