Hirdetés

Hozzánk is jön a Nymphomaniac

|

Lars von Trier legújabb filmje nem kerüli el a hazai mozikat sem.

Hirdetés

A forgalmazó nemrég adta tudtunkra, hogy a rendező mozija a Nymphomaniac hozzánk is eljut majd. A film 2 részes lesz, és ezeken belül nyolc epizódon keresztül mesél egy nimfomániás nő életéről. A Cannes-ból kitiltott rendezőnek filmjéhez egész neves szereplőgárdát sikerült megnyernie, hiszen olyan színészek tűnnek fel benne, mint például Trier házi színészének számító Charlotte Gainsbourg, továbbá Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall. A film pontos bemutatójáról egyelőre még nincs hír, de erotikus tartalma miatt már most rengeteg találgatás övezi. Vajon az Antikrisztushoz hasonló botrányfilmet szállít a rendező, vagy egy meghittebb filmet, mint legutóbbi munkájával, az Arany Pálma nyertes Melankóliával?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.