Hirdetés

Hugh Dancy átszerződik - a Hannibal utolsó koporsószege?

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a gondban lévő Hannibal most kapta meg az utolsó szögét a koporsójába. Az NBC törölte a múlt hónapban műsoráról az egyébként kis nézőközönségű, de az internetes publikum számára népszerű, egyedülálló és kreatív drámáját. A rajongói viszont nem adták fel a reményt szériájuk túlélésével kapcsolatban. A sorozat eddigi showrunnerje, Bryan Fuller szóba hozta az Amazont, a Hulut, és a Netflixet is, mint megfelelő platformok, amikre átmenthető lenne. Az első kiszemelt az Amazon volt, ám ők passzolták a lehetőséget. Azóta a dolgok tovább bonyolódtak, mert Fuller elkötelezte magát a Starz új showja, az American Gods mellett, melynek társ-showrunnerje lesz. Ez azt jelenti, hogy legalább egy évet még távol lesz a Hannibaltól. De ami a legrosszabbra enged következtetni, az nem más, mint a színészek szerződésének felbontása, amit Hugh Dancy már ki is használt, és átevickélt a Hulu új drámájához, a The Wayhez, Aaron Paul és Michelle Monaghan mellé. A Jessica Goldberg által alkotott sorozat egy szcientológiához hasonló szektáról szól, ahol Hugh Dancy lesz a csoport karizmatikus vezetője. A Hannibal harmadik évada története szempontjából hiába tette magasabbra a lécet a Vörös Sárkány kibontásával, nem valószínű, hogy ez bebiztosítja a széria televíziós jövőjét. Viszont az sem biztos, hogy teljesen eltűnik, ugyanis Fuller nagy vágya, hogy mozifilm is készüljön sorozatából ugyanezzel a színészgárdával. Addig is próbáljuk kiélvezni a fennmaradó négy epizódot, aminek fináléja augusztus 27-én lesz az NBC-n. Mit gondoltok, ezek után mi lesz a sorsa a sorozatnak, és van-e remény a filmverzióra?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.