Hirdetés

Hugh Grant Zeuszt alakítja a Netflix új sorozatában

|

A nyolcrészesre tervezett Kaosban egy kortárs feldolgozást kapunk a görög mitológiából.

Hirdetés

Aki már a '90-es években elkezdte követni Hugh Grant pályafutását, az valószínűleg sosem gondolta volna, hogy a színész valaha is kinövi a szívtipró szerepeket. Ám Grant mostanában saját maga megújításán dolgozik serényen - az Úriemberekben egy minden hájjal megkent korrupt nyomozót alakított például, legközelebb pedig egy újabb eddig idegen szerepben tündökölhet, hiszen a görög mitológia főalakját, Zeuszt fogja megformálni a Netflix Kaos című sorozatában.

Hirdetés

A nyolcrészesre tervezett limitált széria napjainkba ülteti át a görög mitológia szereplőit - a jól ismert istenek átlagos emberek bőrében tengetik mindennapjaikat, ám Grant Zeusza egy nap egy ráncot fedez fel a homlokán, ami elindítja őt a saját bukásával kapcsolatos paranoia csúszós lejtőjén.

Grant mellett felbukkan majd Janet McTeer (Ozark), Cliff Curtis (Fear the Walking Dead), David Thewlis, Killian Scott, Misia Butler, Leile Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola, Stanley Townsend, illetve Aurora Perrineau is. A már most hatalmas stáb alapján lehet gyanakodni arra, hogy a Kaosban a görög istenek színe-java beköszön majd. A széria írója és készítője Charlie Covell, a rendezője pedig Georgi Banks-Davies. A producerek között pedig a Csernobilhoz asszisztáló Jane Featherstone-t és Chris Fryt is megtaláljuk.

Ti mit vártok Granttől Zeusz szerepében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.